Faculty of Maritime Studies

Sukacita dimaklumkan bahawa Fakulti Pengajian Maritim, Universiti Malaysia Terengganu akan mengadakan program ‘Road To UMT : Global Maritime Education’

secara dalam talian (telesidang menggunakan aplikasi Cisco WeBEX dan FB Live) sempena mempromosikan program-program pengajian di bawah Fakulti Pengajian Maritim (FPM), UMT.

Justeru itu, pihak kami ingin menjemput dan memohon jasa baik serta sokongan warga UMT sekalian untuk menguar-uarkan hebahan ini kepada saudara-mara, rakan taulan  dan pelajar-pelajar yang berpotensi untuk berkongsi maklumat program promosi kami kepada pelajar lepasan Matrikulasi, STPM, Diploma atau setaraf dengannya . Maklumat program adalah sebagaimana ketetapan berikut :

Tarikh    :   18 Mac 2021 (Khamis)

Masa     :   10.00 pagi

Kaedah   :   Secara dalam talian (telesidang menggunakan aplikasi Cisco WeBEX dan FB Live)

1.                     i) Meeting Information Cisco WeBEX :

Meeting link      :  https://umt.webex.com/umt/j.php?MTID=mb36451a23a0ea63a481c937de8b764aa

Meeting number  :  184 107 7619

Password         :   PROMO2021